UDLEJET
Hellerup
65
m2
2 værelser

Tranegårdsvej, 2900 Hellerup

Charmerende og skøn 2-værelses lejlighed i Hellerup

Book fremvisning

Smuk og rummelig lejlighed med fantastisk beliggenhed

Vi nyder at kunne vise dig denne smukke to-værelses lejlighed på 65 m² beliggende på Tranegårdsvej, i det eftertragtede Hellerup. Lejligheden emmer af charme og moderne elegance og er ideel til singler, par eller små familier, der ønsker at bo i et roligt og attraktivt område. Og det bedste er: den er ledig netop nu til hurtig indflytning!

Smart indretning og flotte detaljer

Lejligheden har en super god rumfordeling, der får den til at føles markant større end dens 65 kvadratmeter. Den inkluderer en entré, badeværelse og to store, rummelige værelser. De flotte detaljer, såsom stuklofter, velholdte paneler og stilfulde trægulve, tilføjer en særlig charme og elegance. Forestil dig en hyggelig aften med gode venner på besøg eller stearinlys i vinduerne en kold vinterdag. Det er lige lejligheden til hjemlig hygge, ro og afslapning.

Attraktiv beliggenhed i Hellerup

Hellerup er kendt for sit livlige byliv med skønne små butikker og masser af fritidsaktiviteter, sine grønne områder og sin nærhed til både København og Øresund, hvilket gør det til et yderst attraktivt sted at bosætte sig. Ønsker I en picnic i det fri, kan I besøge Øregårdsparken eller Charlottenlund Fort - for slet ikke at nævne Dyrehaven som er en kort cykeltur væk. Foretrækker I en dag på stranden, er det blot at hoppe på cyklen til Bellevue eller Svanemøllestranden og nyde bølgerne på få minutter.

Faciliteter og transportmuligheder

Hvis I ønsker at udforske byens liv, er der et væld af spændende butikker, restauranter og andre faciliteter langs Strandvejen. Bernstorffsvej Station ligger desuden inden for gåafstand, hvilket giver nem adgang til resten af København. Lejligheden ligger i en lækker bygning med en meget flot opgang og et dejligt gårdmiljø.

Se denne charmerende lejlighed på Tranegårdsvej

Book en fremvisning hurtigt nedenfor og oplev selv, hvor vildt hyggelig denne bolig er. Måske kunne det være et perfekt match og det helt rigtige for jer.

Se alle billeder

No items found.
Se boligen

Tranegårdsvej, 2900 Hellerup

👋 Tusind tak for din booking af fremvisning.

Du hører fra os hurtigst muligt.

Tjek din indbakke snart.
Noget er galt. Tjek lige dine oplysninger ovefor.