Vil du udleje?
Få en online vurdering på under 24 timer

Om os

Vi er på den ene side helt klassisk boligudlejning — og på den anden side dybt digitale og nye. Begge tilgange betyder, at du som kunde er det vigtigste for os, og vi er tæt på dig gennem hele forløbet.

Sådan arbejder vi

48 timer
Så hurtigt mener vi, at vi efter vores vurdering, kan få din bolig online og markedsført på de vigtigste platforme. Værdifuld tid, så vi kan få processen i gang og fundet en god lejer.
Hver uge
Vi tilbyder en ugentlig personlig opfølgning på udlejningsprocessen. Vi mener, at det vigtigste er, at vi er i løbende tæt dialog, så vi hurtigt kan tilpasse os, alt efter hvordan processen går.
Foto
Vores dygtige fotograf rykker ud lynhurtigt efter, at vi starter processen op. På den måde ved vi, at vi får din bolig til at se allerbedst ud.
Online
Vi er digitale og online helt ind til benet. Vi ved, at det er der, lejerne er i dag. Derfor annoncerer vi din bolig efter alle kunstens regler for moderne markedsføring i dag.

Udlejningsprocessens 3 steps

I virkeligheden er processen rimelig enkel. Men den kræver erfaring og dialog mellem dig som udlejer og vores team.
Lejligheden annonceres
Når du er klar til at udleje din lejlighed, opstarter vi processen med at annoncere den online på platforme, sociale medier og til hele vores lejer-kartotek.
Lejeren findes
Efter at have modtaget interesse fra potentielle lejere, som har set din bolig, vælger du den rette lejer, som du er tryg ved. Lejekontrakten udarbejdes nu, alle underskriver og lejer indbetaler depositum.
Lejeren flytter ind
Der aftales tidspunkt for indflytningssyn og lejeren modtager her nøgler til lejemålet. Nu starter den bedste periode: nemlig der hvor du hver måned modtager husleje.
Vores værdier

Alt samarbejde handler om et match mellem os og dig

Derfor bør du kende de værdier, som vi arbejder ud fra.

Du kommer til at kende os godt
Vi tror på at opbygge personlige forbindelser med vores kunder. Når du vælger os, vil du opleve en dedikeret og imødekommende service, hvor dine behov og ønsker er i centrum. Vi går langt for at forstå din situation og lejlighedens unikke karakter for at finde den rette lejer til dig. Vi følger ofte op og altid hellere tale sammen én gang for meget, end én gang for lidt.
Tillid og tryghed
Din tillid er afgørende for os. Vi stræber efter at skabe en følelse af tryghed gennem hele udlejningsprocessen. Fra det øjeblik, du kontakter os, til lejekontrakten er underskrevet, er vi her for at støtte og vejlede dig. Vores gennemsigtighed og professionalisme sikrer en problemfri oplevelse.
Skræddersyet løsning
Vi forstår, at ingen udlejningssituation er ens. Derfor tilpasser vi vores tilgang til dine specifikke behov og ønsker. Vores skræddersyede løsninger sikrer, at du får den bedste service og den rette lejer, der passer til din lejlighed. Sammen opnår vi en succesfuld langtidsudlejning.
Vi er gode, når noget går galt
Det er nemt nok, at være god når alting går glat. Vi øver os hver dag på, at være de bedste, når alt ikke nødvendigvis går som smurt. Hvad nu hvis din lejlighed ikke tiltrækker mange lejere? Hvad hvis vi ikke kan få fat på hinanden hurtigt nok? Hvad hvis vi misforstår hinanden? Vi gør en dyd ud af, at være de allerbedste, når du har brug for, at have en ekstra snak eller få talt om tingene.
Kontakt os
Vi sidder klar til hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 9.00-15.30.

Få rådgivning eller hjælp til at udleje din bolig.