Vi udlejer gode københavnske lejligheder

Vi er et team af professionelle udlejningseksperter, som elsker at hjælpe gode udlejere (som dig)

Mød Copenhagen Quarters

Frederiksberg

Book vurdering hverdage: 8.00—22.00.

Udlej bolig

Vi er med dig hele vejen

Vi tager os af alt ved udlejningen, så du kan fokusere på det vigtigste.

Alle hverdage fra 8.00—22.00

01.

Vurdering og huslejeniveau

Vi starter med en god snak om din skønne bolig, alle boligdetaljer og huslejeniveauet. Vi taler om alt det vigtige, som skal fremgå af lejekontrakten og vi planlægger hele forløbet, så det passer perfekt til dig.

Lejeperiodens længde
Strategi for annoncering
Alle boligdata
Aconto- og forbrugstal
§11-tilføjelser til lejekontrakten
Huslejeniveau
02.

Materialer og annoncering

En professionel fotograf tager billeder af din bolig og der udarbejdes plantegning og gode tekster. Lejeannoncer oprettes på vores platform samt på førende boligportaler som Boligportal og Lejebolig.dk samt sociale medier.

Fotografering
Tekstforfatning
Annonece på vores websit
Oprettelser på boligplatforme
Annoncer på sociale medier
03.

Udlejning, depositum og indflytning

Vi håndterer vi hele udlejningsprocessen, fra screening af lejere, fremvisninger til udarbejdelse og underskrivelse af lejekontrakter, samt håndtering af depositum og planlægning af indflytning. Alt dette er inkluderet i vores service, så du som udlejer kan føle dig tryg igennem hele forløbet.

Fremvisninger
Lejerscreening
Lejekontrakt
Håndtering af depositum
Planlægning af indflytning
04.

Vi er altid tæt på

Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8.00 til 22.00. Uanset om du er erfaren udlejer eller nybegynder, kan vi give dig den nødvendige support og vejledning.

Fuld support
Fast udlejer-guide gennem forløbet
Tæt dialog undervejs
Hør om processen

Vi har samlet en liste med hyppigt stillede spørgsmål fra udlejere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår vurderingen af din lejlighed?

Vurderingen af din lejlighed involverer en grundig gennemgang af lejemålet, hvor vi diskuterer aconto-forbrug, fastsættelse af huslejeniveau, og lejeperiodens længde. Vi fokuserer på, hvordan udlejningen bedst håndteres, identificerer de lejere du søger, og gennemgår hele udlejningsprocessen for at sikre en hurtig og effektiv udlejning.

Hvordan beregnes salæret?

Salæret beregnes som en procentdel af 1. års husleje. Salæret er inkl. moms. Salæret fratrækkes depositum og forudbetalt leje i forbindelse med din lejers indflytning. Du modtager således depositum og forudbetalt leje senest 5 bankdage efter lejers indflytning i dit lejemål. Priseksempel: Huslejen er 13.500 kr./mdr. Salæret bliver derfor 16.200 kr. inkl. moms (ved standardpakken på 10% i salær).

Hvad skal du forberede inden vurderingen?

Inden vurderingsmødet svarer du på få spørgsmål om din bolig. Disse fremsendes til dig umiddelbart efter din booking af vurderingen. Inden mødet, er det en god idé at overveje dine specifikke krav til dine kommende lejere. Desuden er det vigtigt at have information om dit aconto-forbrug klar til mødet.

Hvordan booker du en vurdering?

Book et møde alle hverdage mellem kl. 8.00 og 22.00. Bookingen tager ca. 15 sekunder.

Book nu