Valby
55
m2
2 værelser

Morsøvej, 2720 Vanløse

Charmerende delvist møbleret 2-værelses lejlighed nær Grøndals Park

Book fremvisning

Opdag din nye drømmebolig i det eftertragtede Vanløse, kun et stenkast fra Grøndals Park. Denne indbydende 2-værelses lejlighed, der måler 55 kvadratmeter, er placeret på en ideel etage midt i ejendommen, hvilket giver et perfekt lysindfald og en fredelig atmosfære. Lejligheden tilbyder et rent skandinavisk og funktionelt design og kommer delvist møbleret, hvilket gør indflytning både enkel og behagelig.

Lejligheden ligger i et område, der er perfekt for børnefamilier med dens nærhed til både natur, legepladser og indkøbsmuligheder. Med kun 50 meter til den frodige Grøndals Park er der rig mulighed for rekreative aktiviteter lige uden for døren. Området byder på fremragende offentlig transportforbindelser, og der er gratis parkering til rådighed, hvilket gør det nemt at bevæge sig rundt i og uden for byen.

Ejerforeningen er veldrevet og bidrager til en bekymringsfri hverdag. Denne bolig er ideel for dig, der søger en midlertidig oase i op til 12 måneder i en af Københavns mest børnevenlige bydele.

Se alle billeder

No items found.
Se boligen

Morsøvej, 2720 Vanløse

👋 Tusind tak for din booking af fremvisning.

Du hører fra os hurtigst muligt.

Tjek din indbakke snart.
Noget er galt. Tjek lige dine oplysninger ovefor.