Vil du udleje?
Få en online vurdering på under 24 timer
Book online vurdering

Vælg tid

Online
Vi mødes online for at gennemgå din bolig, huslejeniveau og udlejningsforløb – nemt og tidsbesparende.
30 min.
Mødet tager ca. en halv time. Du kan nemt booke en tid ovenfor. Måske kan vi allerede mødes i dag?
Ét døgn
I hverdagen kan vi mødes allerede inden der er gået 24 timer, så vi lynhurtigt kan få din bolig annonceret online.

“Jeg nyder, at min bolig bliver præsenteret flot og sammen med lignende lejligheder til leje.”

Lea
Amager

“I en tid, hvor alt skal gå så stærkt er det skønt, at jeg altid ved, at jeg kan sende en mail og få et godt svar fra min lejerguide.”

Marianne
Indre By

“Ja, det handler om liggetider — men jo mere end det. Hvad gør det, hvis lejer ikke er den rette? Det skal balancere.”

Jeppe
Østerbro

Sådan udlejer vi din bolig

Yes, så du overvejer at udleje din skønne københavnerbolig? Her er den enkle metode, som vi ved virker:
Din bolig annonceres online
Din bolig fremvises
Lejere godkendes af dig
Lejekontrakt underskrives
Depositum modtages hos os
Din lejer flytter ind
Slutafregning og udbetaling til dig
Nyd den månedlige lejeindtægt
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg høre mere uden at binde mig?

Det kan du sørme tro. Vi starter med en helt uforpligtende dialog til vurderingen af din bolig. Vi er ikke ude på at overbevise dig om noget som helst, hvis du ikke ønsker at gøre brug af os.

Men vi vil blive meget glade for at møde dig og svare på alle dine spørgsmål til udlejningsprocessen, huslejens størrelse og meget mere. Når du er klar til næste skridt, vil vi elske at byde dig velkommen som en del af CQ.

Hvor og hvordan bliver min bolig markedsført?

Din bolig markedsføres på landets vigtigste udlejningsportaler, på vores hjemmeside, til alle vores lejere, som netop nu leder efter et lejemål i dit område, på sociale medier samt gennem målrettede og unikke annoncer for netop dit lejemål.

Med andre ord: Vi gør det præcis på den måde, som vi ved virker.

Har du særlige ønsker til den måde, som vi skal præsentere dit lejemål på, vil vi hjertens gerne høre om det. Vi er her for at hjælpe dig allerbedst med at finde en god lejer.

Hvad koster det at bruge jer?

Du betaler kun, når vi lykkes med at finde en lejer til dig.

Vores salær og startgebyr fratrækkes lejers indbetalte depositum og herefter sker udbetalingen til dig. Du skal således ikke have penge op ad lommen for at dække vores salær.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil stoppe samarbejdet?

Vi vil aldrig holde på dig, hvis du gerne vil stoppe samarbejdet. Det kan der være mange årsager til — og det forstår vi, at nogle kunder undertiden har brug for. Vi vil ligeså gerne have en god relation til dig, efter du har været kunde hos os — som mens du er det.

Derfor gør vi en stor dyd ud af, at stoppe samarbejdet ligeså godt, som vi startede det op. Det gør vi ved, at forstå din beslutning, ikke stille en masse spørgsmål og generelt være enormt søde og venlige.

Hvad gør jeg, hvis der sker fejl eller noget går galt?

Fejl sker en gang i mellem. Det skyldes ikke mindst, at mange fejl ikke opstår med vilje, men sker gennem rene misforståelser. Det er vi gearet til.

Vi tager altid fejlen på os, takker for din tålmodighed og får det rettet lynhurtigt.

Hvad skal min bolig koste?

Når vi ses til vurderingen af din bolig, går vi alle detaljer omkring boligen igennem. Når vi har fået et overblik over alle data omkring din bolig, er vi i stand til at komme med et realistisk bud på, hvad din bolig bør markedsføres til i månedlig husleje. Vi ved nemlig, hvad andre (og lignende) lejeboliger i dit område koster, og hvordan vi får din bolig til at skille sig positivt ud.

Ofte kan der efterfølgende være en lille forhandling med lejer om den præcise husleje. Det er helt normalt og du bestemmer selv, hvad du ønsker at leje din bolig for i sidste ende.

Vi vil altid anbefale dig, at markedsføre din bolig til en pris, som er attraktiv for både dig og din lejer. Med andre ord: Prisen skal være høj nok til, at det er økonomisk farbart at udleje den og samtidig skal prisen være lav nok til, at lejer har råd til tid bolig og at liggetiden holdes lav.

En ekstra måneds liggetid er dyrt i tabt månedlig lejeindtægt. Det handler derfor om at finde en magisk balance mellem dig som udlejer og din lejer.

Kan I garantere en udlejning?

Vi ville så gerne kunne sige ja. Men det er netop ikke vores beslutning i sidste ende — men i stedet din som udlejer. Vi sørger for, at din dejlige bolig markedsføres klogt og gør alt hvad vi kan for, at få tiltrukket den helt rette lejer.

Det er dig, som vælger din lejer og vi hjælper med at få hele udlejningsprocessen i hus.

Kontakt os
Vi sidder klar til hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 9.00-15.30.

Få rådgivning eller hjælp til at udleje din bolig.